Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό αναλαμβάνουμε

την τροφοδοσία με φρέσκα φρούτα και λαχανικά με καθημερινά

τόσο για την εγχώρια αγορά όσο και για εξαγωγές.

leaf-center-01

Υπηρεσίες

1.

Παραγωγή

Φυσική γοητεία και παράδοση ενώνονται στην καρδιά των προϊόντων μας, που φέρνουν τη γεύση και τη ζωντάνια της εξοχής στο τραπέζι σας εδώ και 40 χρόνια. Καλλιέργειες με αγάπη και φροντίδα, προσφέρουν φρέσκα εσπεριδοειδή και κηπευτικά υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένα από τη φύση και τον πλούτο του ελληνικού εδάφους. Με προσήλωση στην ποιότητα και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, διασφαλίζουμε την απόλαυση των πιο φρέσκων γεύσεων που προσφέρει η φύση μας. Καλωσορίστε στον κόσμο της γευστικής ευχαρίστησης και της υγιεινής διατροφής με τα προϊόντα μας

2.

Τυποποίηση & Συσκευασία

Η τυποποίηση και η συσκευασία των προϊόντων μας αποτελούν προτεραιότητα, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας στην υψηλή ποιότητα και την ασφάλεια. Με πιστοποιήσεις που συμμορφώνονται με διεθνείς προδιαγραφές, εγγυόμαστε την ποιότητα και την αξιοπιστία κάθε προϊόντος. Η συσκευασία μας είναι σχεδιασμένη για να διατηρεί τη φρεσκάδα και τη γεύση, παρέχοντας τη μέγιστη προστασία και διατηρώντας τα προϊόντα μας ακέραια μέχρι τη στιγμή της κατανάλωσης. Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζουμε την απόλαυση μιας ασφαλούς και υγιεινής διατροφής για εσάς και την οικογένειά σας.

3.

Εμπόριο

Η εμπορική μας δραστηριότητα αντικατοπτρίζει τη διαρκή μας δέσμευση για ποιότητα και εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Με παρουσία στην εγχώρια αγορά, και ένα πρατήριο στην όμορφη Κώ, προσφέρουμε τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα μας τόσο στους τοπικούς καταναλωτές όσο και στους επισκέπτες του νησιού. Με ευέλικτες επιλογές αγοράς και προσιτές τιμές, επιδιώκουμε να καλύψουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όλων των πελατών μας, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία αγοράς σε κάθε επίπεδο..

4.

Εξαγωγές

Η εμπειρία μας στον τομέα των εξαγωγών αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για ποιότητα και αξιοπιστία σε διεθνές επίπεδο. Μέσω στενών συνεργασιών με επιλεγμένους παραγωγούς σε πολλές χώρες, εξάγουμε φρέσκα εσπεριδοειδή υψηλής ποιότητας που αντικατοπτρίζουν τη φυσική γοητεία και τη γεύση της ελληνικής εξοχής. Με επαγγελματισμό και αφοσίωση στη λεπτομέρεια, διασφαλίζουμε τη φρεσκάδα και την ποιότητα κάθε παρτίδας προϊόντων, προσφέροντας στους διεθνείς πελάτες μας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία από την Ελλάδα.

Θα χαρούμε να συνομιλήσουμε.

Συμπληρώστε τη φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.